Vår førtrykksavdeling har ansvaret for design, plateproduksjon og produksjonsflyten på vår digitale trykkmaskin. Dette krever kompetanse innen de tradisjonelle førtrykksfagene som typografi og reproteknikk. I tillegg krever det kompetanse innen digital jobbing og produksjonsflyt. Vi har lang erfaring i bransjen og har funnet frem til raske og sikre rutiner på vår produksjonsgang.

Vi er behjelpelig med å utforme dine tanker, ideer eller skisser til et flott sluttprodukt. Vi deler gjerne vår erfaring med deg, for sammen å komme frem til et best mulig produkt. Ønsker du å stå for designet selv, trykker vi gjerne jobben. Vi hjelper til med en fornuftig produksjonsgang slik at jobben raskt og kostnadseffektivt kan trykkes med høy kvalitet digitalt eller i offset. Vi designer alt fra visittkort til visuell profil for din bedrift. Bøker, brosjyrer, forretningstrykksaker eller logoutforming – vi ordner det meste, enten trykksaken er stor eller liten.

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg gjerne i gang.
 

Grafisk design

Grafisk design er et unikt og effektivt verktøy for å synes blant kunder. Aldri har valgmulighetene hos forbrukere og kunder vært større, og kampen om oppmerksomheten er stor. Komposisjonen av form, farge, bilder og typografi gjør din bedrift unik. God design er ikke design som ser godt ut alene, men som passer inn og utmerker seg blandt konkurrenter. Det er gjort undersøkelser som sier at strategisk bruk av design øker lønnsomheten i en bedrift, i form av konkurransefordeler, økt kjennskap, lojalitet og gjenvalg. Riktig bruk av grafisk design er avgjørende for om man lykkes!
 

Logo – mer enn et symbol

Logoen skal hjelpe til med å gi merkevaren de riktige assosiasjonene og kategoritilknytning. Logoen skal fungere både på trykk og på web, i stort og lite format. Har du en logo du føler er godt forankret hos kundene, men som trenger en liten modernisering? Eller trenger du hjelp til å finne et passende navn til din bedrift? Vi hjelper deg gjerne! Design er i vårt moderne samfunn et unikt og effektivt verktøy for å synes blant kunder. Aldri har valgmulighetene hos forbrukere og kunder vært større, og kampen om oppmerksomheten er stor. Komposisjonen av form, farge, bilder og typografi gjør din bedrift unik.
 

Visuell identitet – hvordan ønsker du at din bedrift skal oppfattes? 

Identitet hos mennesker er ofte det du assosierer med hva du gjør, hvor du bor, hvordan du snakker, hvordan du går kledd og hvem du snakker med. Ofte danner vi oss inntrykk på bakgrunn av dette. En visuell profil/identitet til en bedrift kan på mange måter sammenlignes med dette. For at din bedrift skal lykkes, er det derfor viktig at den visuelle profilen/identiteten kommuniserer det du ønsker på en effektiv og tydelig måte.Vi er gjerne med på å utvikle din visuelle profil. Om du trenger rådgivning innenfor markedsføring og design før en designprosess, deler vi gjerne våre kunnskaper med deg!

Logoer6.jpg
Logoer3.jpg
jobber til bilder.jpg
Pasientombudet konferansemateriell.jpg